Kraftlaget Rise Elektro 1 AS

Tjenester

Vi gjør alle elektriske installasjoner
i ditt hjem eller bygg.

På grunn av strengere krav fra myndighetene er det mer arbeid enn tidligere som må utføres av autorisert elektriker. Vi vet hva som kreves, og utfører alt arbeid i henhold til gjeldende forskrifter.

Lys

Installasjon av belysning er noe som krever god planlegging. KRE kan hjelpe deg med å planlegge og installere alle typer belysning. Vi har bred erfaring og stor kompetanse og kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen i alle typer bygg, inne og ute.

Det kan være fornuftig å ta med oss allerede i planleggingen og tegningen av rommene, så skal vi hjelpe deg med å finne de beste løsningene for belysning.

Varme

Hvordan skal oppvarmingen av bygget foregå? Vi hjelper deg med å finne de mest kostnadseffektive og komfortable løsningene. Med god planlegging, og gode produkter kan vi utføre installasjon av oppvarmingssystem som passer ditt behov.

Styringssystemer

Det finnes mye penger å spare på strøm. Vi planlegger og installerer styringssystemer og smarthusløsninger i både nye og gamle bygg. Dette er systemer for å styre både belysning og varme. Det finnes alt fra enkle tidsstyringer og dimmebrytere, til avanserte smarthusløsninger hvor man styrer hele huset via smarttelefon, pc eller fjernkontroll. Spør oss, og vi skal finne den løsningen som passer ditt bygg, og din økonomi.