Kraftlaget Rise Elektro 1 AS

Om oss

Kraftlaget Rise Elektro 1 AS (KRE)
- Når du trenger elektriker!

Kraftlaget Rise Elektro 1 AS har faglærte og dyktige elektrikere med lang erfaring i faget. Vi i KRE utfører både store og små serviceoppdrag, samt større elektroentrepriser.

KRE har fortiden 38 ansatte og vårt primærmarked er Trøndelag sør.

Vi mener at det finnes kun en løsning, og det er den beste! Gjennom å avdekke våre kunders totale behov og ressurser, arbeider vi alltid for å finne den beste løsningen.

Fornøyde kunder er alltid vår målsetning. Punktlighet og leveranse i henhold til avtale er en selvfølge for å nå dette målet. Alle våre oppdrag kvalitetssikres og vi etterlever myndighetenes krav til internkontroll/HMS.

KRE har inngått et strategisk samarbeid med EnergiPluss, en av Norges ledende leverandører av solcelleanlegg. Dette samarbeidet er et skritt mot å møte det økende behovet for bærekraftig og fornybar energi. EnergiPluss, kjent for sin ekspertise og kvalitet innen solenergiløsninger, vil sammen med KRE fokusere på salg, prosjektering og installasjon av solcelleanlegg. Dette partnerskapet startet med et stort prosjekt – der KRE installerte 315 solcellepaneler på Oppdal rådhus, som forventes å bli et av de største solenergianleggene i regionen. Dette samarbeidet reflekterer en felles visjon om en mer bærekraftig energifremtid, hvor solenergi spiller en nøkkelrolle.

KRE har gradvis vokst i størrelse
og består i dag av de tidligere selskapene:

  • Kraftlaget Installasjon
  • Rise Elektro AS
  • Elektro 1 Oppdal AS
  • Derav navnet Kraftlaget Rise Elektro 1 AS

Velkommen til et aktivt samarbeid om en faglig godt utført installasjon. Vi gjør vårt beste for at din erfaring med oss står i forhold til dine forventninger.

Kontakt oss på 724 28 010 eller post@kre.no

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.