Kraftlaget Rise Elektro 1 AS

Vi i Kraftlaget Rise Elektro 1 AS (KRE) søker montasjeleder elektro til vår montørbase i Oppdal.

Vi ser mange nye forretningsmuligheter gjennom det grønne skifte og behovet for nye elektrotekniske løsninger og vi forventer ytterligere vekst i årene som kommer og ønsker derfor å styrke laget med en montasjeleder til vår montørbase i Oppdal.

Montasjelederens arbeidsoppgaver er å koordinere aktiviteten ved montørbasen, foreta befaringer hos kunder, legge til rette for gjennomføring av oppdrag, bestille materiell samt noen andre administrative oppgaver. Montasjelederen blir også involvert i videreutvikling av bedriften, herunder systemer og valg av produkter.

Allsidighet og det å kunne arbeide selvstendig og strukturert er et krav i stillingen. Dessuten kreves det fagbrev som elektriker og førerkort klasse B.

I KRE, har vi som motto å være TOPP, Tilgjengelig, Ordentlig, Punktlig og Positiv til alle og det håper vi også at du er.

Vi tilbyr:

- kompetanseutvikling og mulighet for videreutdanning                     

- konkurransedyktige lønnsvilkår med meget gode pensjons- og forsikringsordninger

- et positivt, hektisk og trivelig arbeidsmiljø

- åpenhet og god informasjon sammen med sosiale aktiviteter for å skape trivsel

Synes du dette høres interessant ut kan du ta kontakt med daglig leder i KRE, Sindre Haugerud Wold på 986 90 744.

Om arbeidsgiveren

Kraftlaget Rise Elektro 1 AS har faglærte og dyktige elektrikere med lang erfaring i faget. Vi i KRE utfører både store og mindre serviceoppdrag, samt større elektroentrepriser.

KRE har i dag 40 ansatte, omsetter for ca. 65 - 70 MNOK og er et solid selskap. KRE løser oppdrag primært i området, Kvikne, Oppdal, Rennebu, Meldal, Midtre- Gauldal og Melhus. Vi løser oppdrag på forespørsel utenfor disse kommunene, og av prosjekter dekker vi Trøndelag Sør.

Vi mener at det finnes kun en løsning, og det er den beste! Gjennom å avdekke våre kunders totale behov og ressurser, arbeider vi alltid for å finne den beste løsningen.

Fornøyde kunder er alltid vår målsetning. Punktlighet og leveranse i henhold til avtale er en selvfølge for å nå dette målet. Alle våre oppdrag kvalitetssikres og vi etterlever myndighetenes krav til internkontroll/HMS.

KRE har satset og vokst i størrelse og omgang og består i dag av de tidligere selskapene:

Kraftlaget Installasjon

Rise Elektro AS

Elektro 1 Oppdal AS

Derav navnet Kraftlaget Rise Elektro 1 AS

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.